Guraden ile Bot Projesi Satmak İstiyorum Diyenlere Yeni Bir Platform

Konu Görüntülenme İstatistikleri

Son görüntüleyenler:
Toplam: 59 • Kişi: 1

selimbey

Çaylak üye
Üye
Puan 1
Çözümler 0
Site Adı
Guraden
Site URL
https://guraden.com/
Hazırladığı dijital projeleri değerlendirmek isteyen geliştiricilerin en sık sorduğu sorulardan biri bot projesi satmak istiyorum oluyor. Guraden, bot ve otomasyon projelerini güvenli şekilde alıcılarla buluşturan yapısıyla bu süreci kolaylaştırıyor. Kullanıcılar projelerini listeleyerek dijital varlıklarını değerlendirme fırsatı yakalayabiliyor.

Komisyonsuz ve Güvenli Otomasyon Satışı​

Platformun öne çıkan avantajlarından biri %0 komisyonlu pazar yeri modeliyle hizmet vermesi. Ayrıca şifreli devir sistemi ile otomasyon satışı, dijital projelerin güvenli şekilde yeni sahibine aktarılmasına olanak tanıyor. Bunun yanında AI destekli varlık değerleme özelliği, satışa çıkarılan projelerin değerinin daha doğru belirlenmesine yardımcı olarak hem alıcı hem de satıcı için daha şeffaf bir süreç sunuyor.

Otomasyon Alım Satım Platformu Arayanlara​

Hazır dijital projeleri satın almak veya geliştirdiği otomasyonları değerlendirmek isteyenler için otomasyon alım satım platformu arayışında Guraden dikkat çeken seçeneklerden biri oluyor. Güvenli işlem altyapısı, kullanıcı dostu yapısı ve dijital ürün odaklı yaklaşımıyla guraden.com, otomasyon ekosisteminde alım satımı daha kolay ve güvenilir hale getirmeyi hedefliyor.

Geri