Yapay zeka ile animasyon film öneri

Konu Görüntülenme İstatistikleri

Son görüntüleyenler:
Toplam: 29 • Kişi: 1

metin1

Üye
Üye
Puan 9
Çözümler 0
Yapay zeka ile animasyon film öneri

Yapay zeka ile animasyon filmleri yapmak istiyordum, ilerde bir youtube kanalı açarak yayınlayacağım. Şu anda sadece tercübe kazanmak amacıyla piyasayı biraz araştırdım, inanılmaz o kadar çok site varki artık günümüzde insan hangisini seçeceğini bilemiyor. :) Süreklide yenileri çıkyor veya eskileri upgrade oluyor.
Maksadım bu sitelerin bazıların incelemek ve sonra içlerinden birini seçerek aylık veya yıllık abonelik satın alarak ise başlamak istiyorum, ki böylece devamlı anımasyon filmi yapabileceğim bir yer olsun. Çünki anladığım kadarıyla bu sitelerin hepside krediyle çalışıyor, yani bedava değil. Çoğu tanıtım videolarında ücretsiz filmini burada yapabilirsin diyorlar ama videoyu izleyince ücretsiz olmadığını anlıyorsun.! Neredeyse bütün yapay zeka siteleri böyle işliyor. Bir dakikalık bir animasyon filmi yapayım dedim sadece 10 sahnelik bir animasyon, ücretsiz olduğu için hep yarıda kalıyorum.! Ancak bir veya iki sahneye yetiyor krediniz. :)
Evet durum böyle olunca sizlerden öneri almak istiyorum, içinizde mutlaka yapay zeka siteleri kullananlar vardır, önerileriniz nedir bu konuda.? Yoksa sadece benmi yaşıyorum bu sorunları.

Geri